Описание

Хотел Искър е разположен в прекрасен зелен парк с площ 10дка. Разстоянието до плажа е около 100м. До центъра на Слънчев бряг разстоянието е 400м. Отвън има два големи басейна за деца и възрастни и един по-малък релакс басейн, където може да се наслаждавате на тишина и спокойствие, заобиколени от редки дървесни видове. Хотелът е климатизиран и разполага със 155 стаи от различен тип – двойни, тройни, единични, студиа и апартаменти. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
Ивелина преди 7 години

Прекрасна атмосфера,изключително любезен и усмихнат персонал.Храната е уникална! Прекарахме невероятно приятна почивка. При първа възможност бих посотила отново! Браво!

Светла преди 6 години

Страхотен хотел. Просторен и широк на хубаво място,близо до плажа. Храната е вкусна и разнообразна. Чистичко .
Пак бих посетила ,ако има оферта.

Radostina преди 6 години

Неквалифициран персонал и еднообразна храна.

radostina преди 6 години

Много сме доволни от хотела,от всичко ,ядене,персонал,пак бихме го посетили.

Адриана преди 6 години

Страхотен хотел, много коректен и любезен персонал, беше чисто и уютно, много вкусна храна в изобилие и добро разположение в близост до плажа. Бяхме с две малки деца и от хотела ни подсигуриха всичко необходимо за тях, разполагаше и с паркинг. Децата ни се забавляваха много с игрите и анимациите, басейните бяха чисти, чувствахме се прекрасно! Нямам никакви забележки. Препоръчвам го!!!

Ели преди 6 години

Доволни сме като цяло от почивката, този път не ми хареса че едната вечер не бяха предвидили капацитета на ресторанта и нямаше свободно място където да вечеряме та се наложи да ходим на масите на басейна. и имаше едно момче, внук на човек от персонала което досаждаше на децата в басейна, очевидно не можеше да плува и само пръскаше и дърпаше за ръка децата и се опитваше да ги потопи под вода,малко странна представа за игра.
Всичко останало беше на ниво четири звезди, бихме го посетили отново

Ана преди 5 години

Хотела е супер за деца. Не беше описано, че има и детски кът (люлка с пързалка), тенис на маса, волейболно и футболно игрище.
Стаята беше добре. Едиствено имам забележка към „подвижните” матраци на двойно легло.

Блага преди 5 години

Страхотно обслужване, отлична храна и много забавления за цялото семейство!!!

нурхан преди 5 години

Много хубав хотел.Всичко което пише отговаря

Nedelina преди 5 години

Страхотно място.Ол инклузив на ниво. Чисто е в стаятата,всеки ден се сненят чаршафите и хавлиите.Нямам забележки. Прекрасно място с забавления за всички.Супер си изкарахме.

Коментирай 500 символа

Контакти с хотела

Виж всички

Какво да видя наблизо?

38 забележителности в близост

Какво да правя наблизо?