Описание

Хотел Олимп**** е целогодишен спортен и семеен комплекс, който се намира в планинския град Тетевен, на 120км от София и на 60км от Троян.

Хотелът разполага със 72 стаи, от които 23 стандартни, 37 делукс, 9 апартамента и 3 мезонета. Обзаведени комфортно и стилно, някои от тях са с невероятна гледка към гората и притежават всички необходими удобства за една приятна почивка.

Хотел Олимп**** ви предлага една незабравима ваканция, съчетаваща активния спорт с пълноценната почивка. Той разполага както с уникална спортна база и рехабилитационен център, където можете да се погрижите за здравето и цялостния си тонус, така и с външен басейн. Тук може да отдъхнете, съчетавайки летните слънчеви лъчи с планинския полъх.

В непосредствена близост до хотелския комплекс има еко пътеки, подходящи за разходки сред вековни иглолистни гори и живописни скални образувания, които ви карат да затаите дъх и да почувствате могъществото на природата. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
Диана преди 8 години

Като минус посочвам храната в ресторанта. Предлаганата храна за хора с ваучери беше ограничена, но не това е проблема, а по скоро в качеството й. Хотела като цяло ни хареса, беше чисто, всеки ден се сменяха хавлиите и се чистеше банята. Бихме посетили отново.

Smilena преди 8 години

Отлична атмосфера,отлично обслужване,красива природа и много спокойствие!Хотел Олимп определено ни спечели,мен и моето семейство и с радост ще го посещаваме и в бъдеще.Хотелът е много чист и ликсозен. Въпреки,че бяхме с ваучер за двойна стая,ни настаниха в апартамент,за да осигурят комфорт на детето

Коментирай 500 символа