Описание

Хотел Свети Георги се намира в престижния бургаски квартал Сарафово, на 11км от центъра на Бургас и на 1.5км от летището. Хотелът е разположен в непосредствена близост до плажната ивица, само на 150м и има изглед към морската шир. Квартал Сарафово е тих, спокоен, с неповторима плажна ивица, дълга 4км, има и богато разнообразие от заведения за хранене и развлечение.

Хотел Свети Георги е семеен целогодишен 3-етажен хотел. Разполага с 16 стаи: 3 единични, 8 двойни, 2 апартамента и 3 студиа. Всяка стая е оборудвана с всички удобства, необходими за една пълноценна почивка. Стаите разполагат с индивидуален климатик, кабелна телевизия, телефон, радио, хладилник,интернет. Всички стаи, с изключение на единичните, имат тераса, на част от които тя открива незабравима гледка към морето. Апартаментите се състоят от две стаи - хол с маса, диван, олекотена холна мебел и спалня. На всеки етаж има дъска и ютия за гладене, които са по всяко време на разположение на гостите на хотела.

Ресторантът на хотела е с капацитет 80 места. Предлага богат асортимент от напитки, вина, ястия както от българската национална кухня, така и аламинути, скара, специалитети от чуждестранната кухня. Хотелът предлага и рум сървиз. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
Росица преди 8 години

Приятно място. От прозореца се виждаше рибарското пристанище.

Коментирай 500 символа