Времето

Днес, 26 апрПредимно ясно
15°
Утре, 27 апрРазкъсана облачност
17°
Неделя, 28 апрСлаб дъжд
16°
Понеделник, 29 апрСлаб дъжд
15°
Вторник, 30 апрПредимно облачно
17°
Сряда, 01 майЯсно небе
18°

Оферти за туризъм наблизо

Почивка край Шумен: Нощувка със закуска и вечеря, плюс топъл басейн и релакс зона - с. Черни връх
15 бр. 1 нощувка 55лв/ден 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Март до 31 Май 2024г.
Към офертата
Nastani.bg

Къща за гости Ралица - нощувка със закуска

Къща за гости Ралица се намира в с. Кюлевча, на 3км от Историко-археологически резерват "Мадара", на 16 км от Исторически резерват "Плиска".



Ако искате да се насладите на почивка, изпълнена с уют, тишина и спокойствие, заповядайте в Къща за гости Ралица. Дворът е с прекрасно озеленяване - цветни градини, райграс, езерце с водни лилии. В борова гора е разположена релакс къщичка със сауна и джакузи и красива беседка. В южната част е разположен открит отопляем (през лятото) басейн, с панорамна гледка. Има гараж за два автомобила и безопасно паркиране на още два автомобила.



Къща 1 разполага с три спални, просторен хол с камина и напълно оборудвана кухня. Къща 2 разполага с две спални, просторен хол и напълно оборудвана кухня.



Къщите са луксозно обзаведени с екзотични мебели. Спалните са с двойни легла, осигурени са още две детски и едно бебешко легло. На разположение на гостите е просторен хол с камина и напълно оборудвана с модерни уреди кухня (керамични котлони, аспиратор, вградена фурна, фритюрник, микровълнова фурна, тостер, електрическа скара, хладилник, диспенсър, миялна машина, пералня, кафе-машина - еспресо). В хола има плазмен телевизор с включена сателитна телевизия и DVD система за домашно кино.



Безплатно е ползването на кафе, минерална вода, ползване на общите части - обзавеждане, оборудване, домакински уреди, отопляем басейн (през лятото) и шезлонги, градински мебели, барбекю на дървени въглища и пещ, кухненски уреди и обзавеждане за трапезарията, съдове, прибори и чаши, спално бельо и хавлиени кърпи, почистване на стаите, Wi-fi интернет и сателитна телевизия, пералня, ютия и дъска за гладене.



Село Кюлевча може да се използва като отправна точка за посещение на многобройните исторически и архитектурни паметници в региона – Мадарски конник, Националният историко-археологически резерват „Плиска“, Националният историко-археологически резерват „Велики Преслав“, Шуменска крепост, Паметник 1300 години България и др. От селото има маркирана екопътека до Крепостта на скалния венец над Мадарския конник. Предлага се и организирана разходка за четирима от село Кюлевча до Мадарски конник с каручка, теглена от два породисти коня. В селото има конна база, където можете да вземете уроци по езда или просто да пояздите. Ако искате да се насладите на вкуса на сирене и кашкавал, приготвени от истинско краве или козе мляко, тук можете да поръчате.
Прочети още

Офертата е публикувана на

29.03.2019г. преди 5 години

Преглеждания

162 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 85лв
Към офертата

Дестинации

Каспичан 1

Изтича след

00:00:00 днес

Престой

1 нощувка

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

43лв/ден

Предоставена от

Къща за гости Ралица

Популярни забележителности наблизо

Изминали оферти

Къща за гости Ралица - нощувка със закуска
Каспичан 1 нощувка 506 дни 2 43лв/ден Оферта от Nastani.bg