Времето

Днес, 28 марОблачно
19°
Утре, 29 марРазкъсана облачност
21°
Събота, 30 марОблачно
23°
Неделя, 31 марПредимно ясно
22°
Понеделник, 01 апрПредимно облачно
24°
Вторник, 02 апрЯсно небе
20°
Сряда, 03 апрУмерен дъжд
16°

Оферти за туризъм наблизо

Бягство сред природата на Добруджа: 2 нощувки със закуски, плюс разглеждане на етнографска експозиция и беседа - с. Ветрен
2 нощувки 38лв/ден 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Март до 30 Април 2024г.
Към офертата
Nastani.bg

Хотел Дръстър - нощувка със закуска

На брега на река Дунав, в непосредствена близост до уникалнен археологически резерват и първият в Европа дунавски парк е разположен луксозен петзвезден хотелски комплекс. Хотелът носи античното име Дръстър, символ на яка крепост, на която са посветени едни от най-вълнуващите страници на човешката цивилизация. Хотелът е едно очарователно съчетание на хилядолетна култура с дунавска романтика, на история със съвременни стандарти. Впечатляват уникалната архитектура, чистотата на формите, изисканият стил и елегантност създаващи усещане за спокойствие. Вътрешните пространства във фоайето са решени с художествен подход, постигнато е творческо своеобразие на интериора.

Хотел Дръстър се намира в близост до основните административни, търговски, културни и финансови институции на град Силистра.



Хотел Дръстър разполага с 33 двойни стаи, 10 апартамента и 1 VIP апартамент с изглед към река Дунав. Вътрешното обзавеждане е изискано и неповторимо във всяка стая. От стаите се открива панорама към река Дунав и красивият дунавски парк. Всяка от стаите разполага с централно отопление, климатик, сателитна телевизия, телефон, сейф, мини бар и високоскоростен интернет.



Гостите могат да се насладят на богат избор от ястия и напитки в ресторанта на хотела. Лоби барът на хотела предлага на гостите приятна атмосфера за отдих или бизнес мероприятия.



Хотелът разполага с 3 конферентни зали:

- зала "Сребърна" - 40 души

- зала "Истър" - 70 души

- зала "Дунав" - 90 души



Допълнителни услуги:

- лечебен масаж

- сауна с инфрачервени лъчи

- солариум

- два открити басейна



НАГРАДИ



Хотел Дръстър е удостоен с награда ОТ LUXURY TRAVEL GUIDE.

Luxury Travel Guide е луксозен пътеводител, който предоставя информация за най-доброто от света на модата и дизайна, ваканционни дестинации, хотели, спа центрове, забавления, храни и напитки, нови технологии. Партньори на Luxury Travel Guide са водещи световни компании и хотелски вериги.



Хотел ДРЪСТЪР е носител на златна марка за качество „Автентична България” и член на Луксозни и Бутикови Хотели – Първокласна селекция
Прочети още

Офертата е публикувана на

29.03.2019г. преди 5 години

Преглеждания

195 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 120лв
Към офертата

Дестинации

Силистра 1

Изтича след

00:00:00 днес

Престой

1 нощувка

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

60лв/ден

Предоставена от

Хотел Дръстър

Популярни забележителности наблизо

Изминали оферти

Хотел Дръстър - нощувка със закуска
Силистра 1 нощувка 506 дни 2 60лв/ден Оферта от Nastani.bg