"Забраненото шоу на Рачков" - на 18 Юни във Велико Търново

Продадени ваучери

1362 бр.

Grabo.bg

Описание на офертата

Обичаният Димитър Рачков ще изненада публиката с комедиен моноспектакъл, чрез който въвежда зрителя в кухнята на телевизията - как се правят новините, лъжат ли ни рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли някога сапунените сериали?

"Забраненото шоу на Рачков" - на 18 Юни (Четвъртък) от 20:00ч, в Двореца на културата и спорта "Васил Левски":

• Място в зелена зона - за 25лв;
• Място в синя зона - за 30лв;
• Място в червена зона - за 35лв;
• Място в лилава зона - за 40лв.

Повече за спектакъла:Ще се посмеете на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу - от сутрешните блокове до холивудските екшъни, от Бай Брадър до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии… Това е и първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борба за рейтинг.

След като видите това шоу, вие ще спрете да гледате телевизия. Ще спрете да си купувате прах за пране и да търкате билетчета.

"Забраненото шоу на Рачков" е спектакъл-антидепресант, който гарантира забавление за цялото семейство. Посмейте се на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу - от сутрешните блокове до холивудските екшъни, от "Бай Брадър" до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии…

"Забраненото шоу на Рачков" е първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борбата за рейтинг.

Искали ли сте някога да водите Новините? А да участвате в любимата си телевизионна игра? "Забраненото шоу на Рачков" е интерактивен спектакъл, който ви дава тази възможност.
Прочети още

Валидност на ваучера

от 18 Юни до 18 Юни 2020

Събития наблизо

чт 02 Апр / 19:00 утре
Цени: 18 - 30 лв.
на 17метра във Велико Търново
вт 21 Апр / 20:00 след 20 дни
Цени: 15 - 100 лв.
на 17метра във Велико Търново
сб 25 Апр / 09:30 след 24 дни
на 17метра във Велико Търново
ср 29 Апр / 19:00 след 28 дни
Цени: 10 - 20 лв.
на 1.8км. във Велико Търново
Към офертата
Топ цена: 25лв