Концерт - спектакълът на Силвия Кацарова "Мой сън..." на 7 Юли, в Летен театър - Варна

Продадени ваучери

242 бр.

Grabo.bg

Описание на офертата

Уважаеми клиенти, това събитие беше планирано за по-ранни дати и други зали, но поради извънредното положение е отложено. Концертът ще се проведе на 7 Юли от 21:00ч. в Летен театър Варна.


- - - - - - - - -

Насладете се на харизмата и великолепните изпълнения на един от най-емблематичните изпълнители на българската поп музика! Подарете си незабравимо изживяване с вечните хитове на Силвия Кацарова и със специалното участие на Теди Кацарова, Силвия Лулчева и Дичо!

Концерт - спектакълът на Силвия Кацарова "Мой сън..." на 7 Юли от 21:00ч, в Летен театър - Варна:

• Място в синя зона - за 13лв;
• Място в лилава зона - за 15лв;
• Място в зелена зона - за 18лв;
• Място в червена зона - за 20лв;
• Място в жълта зона - за 22лв;
• Място в оранжева зона - за 23лв;
• Място в розова зона - за 30лв.

Повече за концерта:

Силвия Кацарова е емблематично име в българската поп музика. Със своя талант, специфичен тембър и маниер на изпълнение, повлиян от ритъм енд блус и соул, тя има определяща роля за успеха на "LZ". Песни като "Бяла въздишка", "Големият кораб минава", "Топъл дъжд" и "Обещай ми любов" се превръщат в хитове през 80-те години.

След разпадането на група LZ през 90-те години Силвия Кацарова продължава със солова кариера, издава няколко самостоятелни албума, сред които "Огън от любов", в който са събрани едни от най- хубавите ѝ дуети.

Сега голямата поп певица представи и своята автобиографична книга "Мой сън…". Кое вдъхновява Силвия да напише книга за живота си и кои са най-хубавите песни на обичаната певица... ще разберете, ако присъствате на концерт-спектакъла "Мой сън ...". Участват още: Теди Кацарова, Силвия Лулчева, Дичо и други.
Прочети още

Валидност на ваучера

от 07 Юли до 07 Юли 2020

Предоставена от

Театър Българан

Събития наблизо

ср 03 Юни / 18:00 след 2 дни
на 830метра във Варна
чт 04 Юни - нд 07 Юни след 3 дни
на 584метра във Варна
пт 05 Юни / 21:00 след 4 дни
на 830метра във Варна
Към офертата
Топ цена: 13лв