Йоана Буковска-Давидова и Янина Кашева в "Котка върху горещ ламаринен покрив" - на 15.03

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

187 бр.

Grabo.bg

Описание на офертата

Какво значи за една котка върху горещ ламаринен покрив да победи? Може би да остане върху покрива, колкото се може по-дълго? Отговорите ще откриете в класическото произведение на Тенеси Уилямс - представление на ДТ "Невена Коканова"!

Спектакълът "Котка върху горещ ламаринен покрив" на 15 Март от 19:00ч, в Театър "Българска армия" - за 10лв, вместо за 20лв.

Повече за спектакъла:

Постановка: Бойко Илиевски;
Сценография и костюми: Жанета Иванова;
В ролите: Йоана Буковска - Давидова, Янина Кашева, Радослав Владимиров, Михаил Лазаров, Мария Панайотова и Анатолий Ставрев.

Изострени до крайност, но прикрити с лицемерие и лъжи са отношенията в семейството на най-богатия плантатор на Юга. Дали богатството и алчността са в основата на тази разруха или липсата на искреност, внимание и любов ще се разбере, когато всички се съберат на последния му рожден ден. "Котка върху горещ ламаринен покрив" има своите три екранни версии, награда Пулицър за драматургия, множество признания от критиката, както и седем десетилетия непрекъснат живот по световните сцени.

В спектакъла на ДТ "Невена Коканова" в ролята на Меги (Котката) ще видите Йоана Буковска-Давидова, а в ролята на Майката - Янина Кашева. Участват още Радослав Владимиров, Михаил Лазаров, Мария Панайотова и Анатолий Ставрев.
Прочети още

Валидност на ваучера

от 15 Мар до 15 Мар 2020

Предоставена от

ДТ "Невена Коканова"

Събития наблизо

пн 06 Апр / 19:00
Цени: 10 - 16 лв.
на 1.4км. в София
Към офертата
Цена: 10лв 20лв