Гледайте постановката "Антихрист" по Емилиян Станев - на 5 Март

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

13 бр.

Grabo.bg

Описание на офертата

Нов театър НДК ви кани на спектакъл от Бойко Илиев по творбата на Емилиян Станев. Насладете се на великолепната актьорска игра на Елена Петрова, Любомир Ковачев, Веселин Калановски и Ники Сотиров!

Постановката "Антихрист" на 5 Март от 19:30ч, в Нов театър НДК - за 10лв, вместо за 15лв.

Повече за спектакъла:

"Искам да проследя онези духовни пътища на българина, които бяха пресечени от историческите обстоятелства, от робството. Занимавайки се с моя Теофил, който е представител на най-духовно най-издигнатите българи от времето на цар Иван Александър, аз се занимавам с общочовешки проблеми, но в рамките на българския характер и историческата правда. Който се интересува от човешката душа, той се интересува както от днес, така и от вчера. Съвременността е без дата." (Емилиян Станев)

Драматизацията на "Антихрист" от Емилиян Станев си е своего рода "лудост", но, очевидно е "задължителна лудост". Днес, във време на глобализация, "Поучително житие на грешника и смешника Теофил за митарствата на душата му" (така нарича първоначално своя роман авторът) звучи изключително съвременно - с отварянето на границите, "митарствата на душите ни" като че ли набират нова сила.
Прочети още

Валидност на ваучера

от 05 Мар до 05 Мар 2020

Предоставена от

Нов театър НДК

Събития наблизо

сб 28 Мар - нд 29 Мар
Вход свободен
на 29метра в София
сб 28 Мар / 10:30
Цени: 6 - 7 лв.
на 1.1км. в София
сб 28 Мар / 11:00
на 882метра в София
сб 28 Мар / 11:00
Цена: 7 лв.
на 1.6км. в София
Към офертата
Цена: 10лв 15лв