Най-поставяната френска комедия "Боинг Боинг" със звезден актьорски състав - на 30 Юни

Продадени ваучери

58 бр.

Grabo.bg

Описание на офертата

Уважаеми клиенти, това събитие беше планирано за 16 Март и 28 Април, но поради наложените обстоятелства бе отложено и ще се проведе на 30 Юни.

- - - - - - -

Затегнете предпазните колани за най-поставяната френска пиеса според рекордите на Гинес! Драматично-куклен театър "Иван Радоев" ви кани да се посмеете с комедиен хит, брилянтна режисура и звезден актьорски състав.

Комедията "Боинг Боинг" на 30 Юни от 19:00ч:

• Място в зелена зона - за 4лв, вместо за 8лв;
• Място в синя зона - за 5лв, вместо за 10лв;
• Място в червена зона - за 6лв, вместо за 12лв;
• Място в лилава зона - за 7лв, вместо за 14лв.

Повече за спектакъла:

Автор: Марк Камолети
Режисьор: Васил Василев
Сценография: Николай Димитров
Костюми: Константин Вълков
Композитор: Милен Апостолов
Участват: Петко Венелинов, Димитър Баненкин, Бориса Сарафова, Елица Анева, Камелия Хатиб, Нина Илиева-Петкова

Няма по-щастлив мъж от Бернар: апартамент в Париж и три великолепни стюардеси, с които е сгоден, благодарение на чудесния разчет на техните работни графици. Но перфектният живот за Бернар става проблематичен, когато неговият вуйчо Робер идва, а същевременно с тази среща се задава и един нов, по-бърз реактивен самолет "Боинг Боинг", който е на път да разгроми блестящите му прецизни предварителни планове! Не след дълго и трите стюардеси са в града едновременно, а обърканият Робер започва да забравя коя лъжа на кого е казал - катастрофата наближава…

Пиесата е отличена с многобройни номинации за най-престижните театрални награди в света, сред които са Drama Desk Award, наградите "Тони" и наградата "Лорънс Оливие".

Марк Камолети (1923-2003) е автор на повече от 40 пиеси и е награден с едно от най-високите отличия във Франция, "Кавалер на легиона на честта". "Боинг Боинг" е първият му голям международен успех, като дебютната постановка в Лондон се играе 7 години и има зашеметяващите 2000 представления. Този феноменален факт включва "Боинг Боинг" в книгата на рекордите на Гинес, като най-играната френска пиеса. Работата на Марк Камолети като драматург продължава да вълнува почитатели на театъра и текстовете му са преведени в около 55 страни.
Прочети още

Валидност на ваучера

от 30 Юни до 30 Юни 2020

Предоставена от

ДКТ "Иван Радоев"

Събития наблизо

вт 16 Юни / 19:00 след 13 дни
Цени: 6 - 24 лв.
на 0метра в Плевен
ср 17 Юни / 19:00 след 14 дни
Цени: 6 - 24 лв.
на 0метра в Плевен
чт 18 Юни / 19:00 след 15 дни
Цена: 10 лв.
на 0метра в Плевен
пт 19 Юни / 19:00 след 16 дни
Цена: 10 лв.
на 0метра в Плевен
Към офертата
Цена: 4лв 8лв