Постановката "Ало, ало" - на 17 Август

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

28 бр.

Grabo.bg

Описание на офертата

Родната публика ще се срещне с любимите си герои от сериала "Ало, ало": Рене, лейтенант Грубер, преданата секретарка Хелга и решителната Мишел.

Постановката "Ало, ало" на 17 Август от 20:00ч, в Кино Кабана - за 16лв.

Повече за представлението:

Автор: Джеръми Лойд и Дейвид Крофт
Режисьор: Роберт Янакиев
Превод: Златна Костова

Участват: Ивет Радулова, Свежен Младенов, Донка Аврамова - Бочева, Анатоли Лазаров, Мариана Жикич, Мира Върбанова, Георги Златарев, Христо Ботев, Лиляна Шомова, Йордан Ръсин, Ивайло Драгиев, Ивайло Добрев, Виттория Николова, Боян Младенов, Мира Върбанова

Какво ли не се е случвало на човек по време на Втората световна война в съжителство с "откачени" нацисти и под наблюдението на "активните" дейци на френската съпротива! В нашата пиеса: попада в неочаквани и комични ситуации. Действието се развива в малкото френско градче Нувийон. Нашите персонажи сякаш са родени, за да забавляват и очароват. Английският хумор с "френски акцент", неочакваните обрати и странните характери, любимите образи, познати ни и от телевизионния сериал, ме привлякоха със страшна сила. Не може да не ги заобичаш.

Малко хора знаят, че пиесата "Ало, ало!" е писана преди сценария на филма, който според някои класации е най-продаваният сериал в света. Нашият театър е странна компилация между двете, все едно си вътре в киното, на снимачната площадка, само дето нямаме право на дубли. Публиката воайорства, и, надявам се, ще се забавлява.

"…Това е моят ресторант. Сега той е отворен. Засега всичко изглежда мирно и тихо, но скоро тук ще се напълни с немци, с които трябва да съм мил; ще се появи жена ми, с която трябва да съм мил и сервитьорките Мими и Ивет, с които обичам да съм мил."

Това е началото, а какво следва, може да се види само в театър "Възраждане".

Препоръчителна възраст: +10
Прочети още

Валидност на ваучера

от 17 Авг до 17 Авг 2020

Предоставена от

Театър Възраждане

Събития наблизо

пт 25 Сеп - нд 27 Сеп / 10:00
на 351метра в София
пт 25 Сеп / 19:00
Цени: 16 - 18 лв.
на 506метра в София
пт 25 Сеп / 19:00
Цени: 10 - 12 лв.
на 1.2км. в София
премиера
пт 25 Сеп / 19:00
Цени: 18 - 20 лв.
на 378метра в София
Към офертата
Топ цена: 16лв