Конна база "Фригопан" - с.Царацово

село Царацово · Езда
Конна база "Фригопан" - с.Царацово
Конна база "Фригопан" е най-новият подобен комплекс в България, отворил врати през лятото на 2015 год. Разположен е на площ от около 26 дка и е изграден по най-модерните и съвременни технологии.

Комплексът се намира в с. Царацово и в непосредствена близост до град Пловдив – само на около 12 км от центъра на града. Неговото местоположение го прави лесно и бързо достъпен за всички, които желаят да се занимават с любителска или професионална конна езда.

Съвременното съоръжение разполага с три открити манежа и един закрит. За удобството на най-важните обитатели на базата - конете, е построена голяма, просторна и светла конюшня, която разполага с 40 самостоятелни бокса. Условията в модерната конюшня са съобразени с всички нужди на конете така, че да се чувстват удобно, уютно и сигурно. На тяхно разположение е специална баня за коне както и медицински кабинет.

За всички коне се полагат денонощни грижи от страна на трима професионални конегледачи, които с много любов и старание се стремят нищо да не им липсва. Всички боксове, както и общите части в конюшнята са застлани със специализирана гумена настилка.

В конната база се предлагат уроци и курсове по езда за деца и възрастни от абсолютно начинаещи до напреднали и дори състезатели.
А за тези, които просто желаят да се откъснат от забързаното и изпълнено със стрес ежедневие предлагаме кратка, приятна разходка на кон на чист въздух и слънце.

За малки и големи при всякакви метеорологични условия може да си запазите час за езда или лечебна езда, с квалифицирани треньори, която може да се проведе на открит или закрит манеж, според предпочитанията ви. Конна база "Фригопан разполага с модерни и удобни боксове, предлага пансион и обучение на коне, фотосесия с коне и организиране на детски рождени дни.

Записване на часовете става с предварително обаждане за уточняване на точен ден и час на посочените телефони. Прочети още

Работно време

Вторник, Четвъртък, Петък, Неделя от 10.00ч до 17.00ч; Сряда и Събота от 10.00ч до 20.00ч


Допълнителна информация

http://konnabazafrigopan.com Официална Facebook страница 0878 230 510; 0878 432 665 171м. надморска височина Източник: konnabazafrigopan.com

Коментари

12° 22° Прогноза за времето 19 °C

Днес, 01 юни.

12° 22° 19°C умерен дъжд

Утре, 02 юни.

10° 22° 20°C ясно небе

Сряда, 03 юни.

22° 19°C слаб дъжд

Четвъртък, 04 юни.

10° 26° 23°C ясно небе

Петък, 05 юни.

14° 29° 25°C тъмни облаци

Събота, 06 юни.

16° 31° 28°C слаб дъжд
Покажи 5-дневна