Северен плаж - Бургас

Морски плаж Бургас - Север се намира пред парк "Приморски" на града. Крайбрежната плажна ивица е дълга 1700м и с широчина до 40м. Една част от територията на този плаж е свободна зона, а в останалата - срещу заплащане може да се използва чадър и шезлонг.

Плажът е охраняем. За спокойствието и сигурността на посетителите са осигурени медицински лица и водни спасители. За удобството на плажуващите са поставени съблекални, чешми и душове. На територията на плажа има заведения, които предлагат разнообразна храна и морски специалитети. Плажната ивица разполага с игрища за волейбол и футбол, а велоалея минава в близост до нея. През летните месеци на територията на морски плаж Бургас – Север може да използвате безплатния интернет, осигурен от Общината.

Плажът е достъпен за всички, както и за лица в неравностойно положение. За по-лесен достъп, за тях, са изградени дървени рампи, а за забавление на най- малките посетители - децата има детска площадка. В непосредствена близост до морски плаж Бургас - Север има паркинг.
Прочети още
обектът е добавен от: Стоян Иванов
10° Прогноза за времето 10 °C

Днес, 06 апр.

10° 10°C разкъсана облачност

Утре, 07 апр.

11° 11°C ясно небе

Сряда, 08 апр.

11° 11°C ясно небе

Четвъртък, 09 апр.

12° 12°C ясно небе

Петък, 10 апр.

16° 15°C ясно небе

Събота, 11 апр.

15° 14°C разкъсана облачност

Неделя, 12 апр.

15° 15°C ниска облачност
Покажи 5-дневна