Даяна 2 - Пловдив

Описание

Верига ресторанти Даяна-Джоана започват историята си от 1994 година с едни малък ресторант в кв.Кършияка град Пловдив, наречен ДЖОАНА. Ден след ден ДЖОАНА събира предани клиенти, привлечени от истински неповторимия вкус на българската кухня и става любимо място на много пловдивчани. Пресъздавайки автентична битова обстановка с целия колорит и очарование напълно в духа на пословичното българско гостоприемство, ресторант ДЖОАНА става недостатъчен да събере многобройните си приятели.

Така след 9 години, на 21 май 2003 година в сърцето на Пловдив се ражда ресторант ДАЯНА /ресторант ДАЯНА 1- на гърба на Радио Пловдив/.

Хубавата традиция с най-добрата скара в града и руйните вина сгрява душата на поколения пловдивчани, приятната обстановка и доброто обслужване стават причина да се появи Верига ресторанти ДАЯНА-ДЖОАНА и на 6 декември 2005 година отваря врати ресторант ДАЯНА 2 /срещу Централна поща /. Не след дълго се появява и четвъртата сестра – ДАЯНА 3 /точно до ДАЯНА 1/.

Днес Верига ресторанти ДАЯНА-ДЖОАНА посрещат своите гости в седемте си ресторанта с повод и без повод в уютна, непрестанно обогатяваща се колоритна обстановка напомняща за българския бит, със славния бащин дух, възхвалил вековната традиция за благодат и доверие. На празници, рожденни дни, Новогодишни и Великденски софри или спонтанни веселби, Верига ресторанти ДАЯНА-ДЖОАНА предлагат на своите гости пъстра трапеза, вдъхновена от кулинарните умения на домашните рецепти с вкус на корен и бабин кенар от къкрещото гърненце в камината, разнасящо омайни миришки в одаята.

В ресторантите от верига ДАЯНА-ДЖОАНА ще стоплят душата ви, ще ви нагостят и напоят и няма да бързат да ви изпроводят, защото софрата там се къта за вас денонощно. Неповторимата атмосфера с горящи камини през зимата и прохладни градини през лятото ви подканя към приятна раздумка с весели пития и домашни гозби.

А тъй като животът не е само разтуха, собствениците на Верига ресторанти ДАЯНА-ДЖОАНА са помислили и за деловите гости на ресторантите. За тях в ДАЯНА и ДЖОАНА е достъпна безплатна денонощна Wireless връзка /Wi-fi/ и възможност за бизнес срещи в уединен кът, с подобаваща за преговори обстановка.

Верига ресторанти ДАЯНА-ДЖОАНА предлагат перфектна организация на:

Семейни и Сватбени тържества
Фирмени празници
Атрактивно посрещане на туристически групи
Кетъринг услуги
В ресторанти ДАЯНА-ДЖОАНА, на разположение на клиентите с изявен кулинарен привкус са майстор-готвачи, които могат да сбъднат кулинарни мечти по предварително изявено желание – Чеверме, Печено прасенце, Пълнен шаран и всичко, което пожелае душата на един гастроном.

За да се чувстват гостите на ресторанти ДАЯНА-ДЖОАНА комфортно се грижи отлично подготвен, любезен и дискретен персонал, напътстван от компетентен управител във всеки ресторант. Прочети още

Местоположение