Ресторант Железният светилник

гр. Бургас ·  481
Ресторант Железният светилник се намира в центъра на Бургас. Тук можете да се насладите на традиционни български и балкански ястия в уютна обстановка на фона на българска и фолклорна музика.

Всичко приготвено в ресторанта се помни дълго и кара хората отново да се връщат тук. Тайната е че по-хубаво от българското няма, а когато е приготвено с любов тогава е незабравимо. Под сянката на свежата зеленина на лятната ни градина нашите майстори готвачи ще приготвят за вас сочно барбекю пред очите ви. Не по-малко очаровани ще останете и от богатия им асортимент от напитки. Техни партньори са Винарска изба Тодоров, Домейн Менада, Домейн Бойар, Винпром Търговище, Савой клуб Карнобат, Черноморско злато Поморие.

Ресторант Железният светилник предлага приготвяне на ястия по предварителна заявка и по ваше желание, разнос по домовете, както и възможност за организиране на фирмени и семейни тържества. За обяд може да разчитате на тяхното богато обедно меню. Ресторантът разполага с 80 места, лятна градина с 120 места и безплатна VIP зала, която може да ползвате след предварителна резервация.
Прочети още
10° 13° Прогноза за времето 13 °C

Днес, 28 мар.

10° 13° 13°C тъмни облаци

Утре, 29 мар.

10° 15° 14°C слаб дъжд

Понеделник, 30 мар.

17° 16°C слаб дъжд

Вторник, 31 мар.

14° 14°C слаб дъжд

Сряда, 01 апр.

8°C умерен дъжд

Четвъртък, 02 апр.

7°C силен дъжд

Петък, 03 апр.

11° 10°C ясно небе
Покажи 5-дневна