Plovdiv Food Park Festival

... прочети още На 4-ти юни 2020 година е старта на втората ни среща приятели! Завръща се най-вкусният и чакан фестивал в Пловдив, овкусен със Сол-Пипер и ухание на Канела, Мента, Карамел и Хмел! Е Това е. "Plovdiv Food Park Festival" 2020 Ето, че най-чаканият фууд парк фестивал в Пловдив, е готов отново да ни събере на поляната от 4-ти до 7-ти юни, да посрещне почитателите на хубавата храна, кехлибарените пенливи напитки от цял свят, и още много неустоими кулинарни преживявания, разположени в уникална фестивална територия в подножието на Младежкия хълм ;) Стрийт културата, все повече завладява Европа, като създава емоционална връзка между публика и участници. Емоционални моменти, които хората прекарват на открито със своите семейства и приятели и помнят дълго, запазват спомени от добре прекараното си време заедно в парка. "Plovdiv Food Park Festival" 2020 е събитие, което обединява над 350 невероятни специалисти в кулинарията, пивовари от цял свят, майстори от барбекю културата, сладкари, специалисти в перфектно миксираните напитки, вино производители, и още много завладяващи рецепторите вкусни чудеса. На едно място, се събират и най атрактивните кухни на колела (караваните), за да покажат уменията си пред пловдивчани и гостите на града. Пловдив, винаги е бил град на емоциите, и хората усещат енергията на град, в който мултикултурното разнообразие е водещата сила на хилядолетния най-стар жив град в Европа! Във фестивалната зона ще има също атракциони и забавления за деца, хендмейд пазар с едни от водещите артисти в България, фермерски пазар с производители от региона, игри и съревнования за тези, които смятат себе си за гурота на барбекюто.. и още куп изненади за добре прекарано време в парка. Музикалната програма която сме подготвяме, е за да ни бъде още по голям айляка - вечерни концерти с любими банди, а през деня, зад пулта на сцената застават добрите пловдивски клубни диджеи с много, много лежерни сетове за да ни е още по-вкусно. Не забравяйте и домашните си любимци - те са добре дошли на нашия фестивал - стига да са послушни разбира се. Чакаме ви на поляната, за да изживеем заедно първото издание на вкусният пловдивски фестивал! Погрижили сме се да ви е красиво, уютно, удобно и най вече - "Вкусно да ни е на всички"!

Дати на провеждане

04 юни 2020 (четвъртък)
до 07 юни 2020 (неделя)
Младежки хълм (Джендем тепе) - Пловдив
Пловдив
Подходящо
За деца
За семейства
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече На 4-ти юни 2020 година е старта на втората ни среща приятели! Завръща се най-вкусният и чакан фестивал в Пловдив, овкусен със Сол-Пипер и ухание на Канела, Мента, Карамел и Хмел!

Е Това е. "Plovdiv Food Park Festival" 2020

Ето, че най-чаканият фууд парк фестивал в Пловдив, е готов отново да ни събере на поляната от 4-ти до 7-ти юни, да посрещне почитателите на хубавата храна, кехлибарените пенливи напитки от цял свят, и още много неустоими кулинарни преживявания, разположени в уникална фестивална територия в подножието на Младежкия хълм ;) Стрийт културата, все повече завладява Европа, като създава емоционална връзка между публика и участници. Емоционални моменти, които хората прекарват на открито със своите семейства и приятели и помнят дълго, запазват спомени от добре прекараното си време заедно в парка. "Plovdiv Food Park Festival" 2020 е събитие, което обединява над 350 невероятни специалисти в кулинарията, пивовари от цял свят, майстори от барбекю културата, сладкари, специалисти в перфектно миксираните напитки, вино производители, и още много завладяващи рецепторите вкусни чудеса.

На едно място, се събират и най атрактивните кухни на колела (караваните), за да покажат уменията си пред пловдивчани и гостите на града. Пловдив, винаги е бил град на емоциите, и хората усещат енергията на град, в който мултикултурното разнообразие е водещата сила на хилядолетния най-стар жив град в Европа! Във фестивалната зона ще има също атракциони и забавления за деца, хендмейд пазар с едни от водещите артисти в България, фермерски пазар с производители от региона, игри и съревнования за тези, които смятат себе си за гурота на барбекюто.. и още куп изненади за добре прекарано време в парка. Музикалната програма която сме подготвяме, е за да ни бъде още по голям айляка - вечерни концерти с любими банди, а през деня, зад пулта на сцената застават добрите пловдивски клубни диджеи с много, много лежерни сетове за да ни е още по-вкусно. Не забравяйте и домашните си любимци - те са добре дошли на нашия фестивал - стига да са послушни разбира се.

Чакаме ви на поляната, за да изживеем заедно първото издание на вкусният пловдивски фестивал! Погрижили сме се да ви е красиво, уютно, удобно и най вече - "Вкусно да ни е на всички"!

Потребители, които ще присъстват

Още за събитието:

Коментари · 1

Популярни оферти наблизо

Други събития в Младежки хълм (Джендем тепе) - Пловдив

чт 04 Юни - нд 07 Юни утре
Младежки хълм (Джендем тепе) - Пловдив
пт 03 Юли - сб 04 Юли след 30 дни
Цени: 36 - 60 лв.
Младежки хълм (Джендем тепе) - Пловдив
пт 28 Авг - нд 30 Авг след 86 дни
Вход свободен
Младежки хълм (Джендем тепе) - Пловдив
чт 03 Сеп - пн 07 Сеп след 92 дни
Вход свободен
Младежки хълм (Джендем тепе) - Пловдив
Виж всички

Събития наблизо

Утре 04 юни
чт 04 Юни - нд 07 Юни утре
на 0метра в Младежки хълм (Джендем тепе) - Пловдив
чт 04 Юни / 21:00 утре
Вход свободен
на 1.7км. в Пловдив
пт 05 юни
пт 05 Юни / 20:00 след 2 дни
Цена: 10 лв.
на 1.6км. в Театър "Хенд" - Пловдив
сб 06 юни
сб 06 Юни / 10:30 след 3 дни
на 1.7км. в Държавен куклен театър - Пловдив
Времето

Днес, 03 юни.

13° 22° 22°C слаб дъжд

Утре, 04 юни.

12° 26° 24°C слаб дъжд

Петък, 05 юни.

14° 30° 26°C разкъсана облачност

Събота, 06 юни.

15° 23° 19°C слаб дъжд

Неделя, 07 юни.

14° 28° 26°C слаб дъжд

Понеделник, 08 юни.

17° 26° 25°C умерен дъжд

Вторник, 09 юни.

16° 28° 27°C умерен дъжд
Покажи 5-дневна